fbpx Over Have a Pico | Have A Pico

Have a Pico geeft jouw outfit of interieur de finishing touch!

In deze eigentijdse webshop vind je de mooiste accessoires voor haar, voor hem, voor jong & oud én ook voor thuis. Trendy, betaalbaar (alles voor een pico-prijs) en goed van kwaliteit.

Picolette is naamgever en oprichter van Have a Pico. Ze startte in 2013 haar eigen shop met oog voor de laatste modetrends en leukste cadeauartikelen. “Collega’s, vriendinnen en zakenrelaties vroegen mij vaak waar ik die leuke sjaal, dat fijne kettinkje of die vintage koffiemokken kocht. Ik had en heb daar nog steeds een neus voor. Hoe dat werkt? Ik laat me eigenlijk vooral leiden door wat mij blij maakt. Dat gevoel probeer ik te vertalen naar mijn aanbod.”

Have a Pico denkt er bij het inkopen al aan hoe je de accessoires het beste kunt combineren. Zo heb je optimaal resultaat van één item. “Ik kies bewust voor specifieke producten uit de collecties van een merk. Want ze moeten natuurlijk wel perfect passen bij het Have a Pico-assortiment. Daarmee maken we het verschil.” Have a Pico heeft talloze vaste klanten die elk seizoen slagen voor een nieuwe look.

Voor de zakelijke markt is Have a Pico ook een vertrouwde partner. Talloze kerst- en relatiegeschenken vinden via de site van Picolette hun weg. “Opdrachtgevers keren jaarlijks terug voor ons verrassende en unieke aanbod. Want natuurlijk wordt dit steeds opnieuw afgestemd op hun doelgroep of bedrijf.”

De klantenkring van Have a Pico is inmiddels zodanig gegroeid dat Picolette niet meer zonder de steun van haar hulptroepen kan. “Het is een echt bedrijf geworden. In piekperiodes – vooral rond kerst – zijn we soms dagen achtereen met zeven mensen aan het werk. Het maakt me supertrots dat ik samen met dit team zoveel klanten blij mag maken.”